top of page
Foto Vivaldi's.jpg

HEERLIJK IJS SINDS 1993

... op ambachtelijke wijze gemaakt!

marmer goed.jpg

 

Tijdens onze familiebezoeken in Italië deden wij inspiratie op voor onze ijssalon. Ons doel: kwalitatief goed en heerlijk ijs maken in veel smaken. Op 20 juni 1993 was het zo ver, Vivaldi's opende haar deuren in de Hoofdstraat in Noordwijk aan zee. We verkochten niet alleen ijs, maar verzorgden ook ontbijt, lunch en diner. 

Twee jaar later openden wij nog een ijssalon​ op de Boulevard van Noordwijk. Een zaak puur op ijs gebaseerd met wel meer dan 40 verschillende smaken. We kwamen erachter dat we ijs verkopen het allerleukst vonden, en hebben onze lunchroom in de Hoofdstraat laten gaan. 

Tien jaar later kwamen daar de twee ijskiosken van Pistacchio en de ijsfabriek in Katwijk aan Zee bij. We konden vanaf toen ons eigen ijs gaan maken, recepten bedenken en natuurlijk verbeteren. In 2018 zijn we verhuisd naar een grotere hal in 't Heen. Onze recepten en smaken worden nog steeds verbeterd. Ons ijs wordt in eigen beheer op ambachtelijke wijze bereid, wat terug te proeven is in ons ijs. Wij vinden het geweldig dat wij van onze passie ons werk hebben kunnen maken en hopen dat nog jaren te mogen doen!

Vrolijke ijsjes.jpg
Logo Vivaldi's zonder streepjes.jpg

Onze ijssalons, zijn te vinden op de boulevard in Noordwijk en op de Geversstraat in Oegstgeest.

Pistacchio logo Katwijk

Met twee ijskiosken te vinden op de boulevard van Katwijk.

ONZE MERKEN

bottom of page